Fokus / Фокус / Fokus

U certifikuan 220 zyrtarë të prokurimit publik

Në bashkëpunim me USAID ndërmjet programit "Komunat Transparente Efektive dhe Llogaridhënëse" është organizuar ceremonia e certifikimit të 220 zyrtarëve professional në Prokurim Publik.